Let op, er kan momenteel niet besteld worden! We zijn de site aan het aanpassen en laten onze vaste klanten weten wanneer we er klaar mee zijn.
Attention ! Vous ne pouvez pas commander. Nous actualisons nos modèles et rafraîchissons le site.

Catsinsilver Gastenboek

  • Berichten: ( 114 )

Deze week een zilveren kat ring besteld en hij is inderdaad nog leuker dan op de website; het kopje is heel mooi subtiel, echt vakwerk. Dank!

Geschreven door: Cat Kersten
21-10-2016

Ik draag al vele jaren met veel plezier een ketting met 6 katten bedels eraan. Nu was laatst 1 bedel afgebroken. Ik stuurde een mail of ik een bedel los kon kopen. Stuur maar op zei Fred die kunnen we ook maken. Ik zeg oke en ik hoor wel wat het kost. Vandaag lag de herstelde bedel in de bus met een briefje erbij 'Rondje van het huis'. Is dat lief of niet ;-) Heel blij dat mijn ketting nu weer heel is.

Geschreven door: Corina van Weert
13-07-2016

Vandaag heb ik voor me verjaardag een hangend katje met parels aan een ketting gekregen van me oma voor me 40e verjaardag hij is super leuk precies zoals op de foto. Echt een top site snelle levering kan iedereen deze site aan raden. Ga zeker binnen kort weer wat bestellen. Mireille

Geschreven door: Mireille
07-07-2016

Snelle en goede service en prachtige sieraden met aandacht voor detail. Ik heb de mooie Egyptische kattenring enige tijd terug besteld, en vorige week een mooi, subtiel en origineel hangertje (kattenkopje in Maori-stijl). Ik ben er heel blij mee!

Geschreven door: Alexandra
02-06-2016

Ik heb afgelopen zaterdag oorhangers en een ketting besteld en dinsdag al in huis. Een super service en ze zijn heel mooi.

Geschreven door: Dineke Floor
09-04-2016

Wauw wat een supersnelle levering. Zo vlak voor de kerst had ik niet verwacht dat ik het de volgende dag al in huis zou hebben. Mijn dochter is onwijs blij met haar ring hij ziet er ook mooi uit. Bedankt. Gr. Germa

Geschreven door: Germa
24-12-2015

De ring van de trotse kat staat erg mooi aan mijn vinger. Ben er blij mee!

Geschreven door: Joke
10-12-2015

Dank jullie wel voor de snelle en goed verzorgde levering. Deze webshop is zeker een aanrader

Geschreven door: Lonneke van Luit
09-12-2015

Ben heel blij met mijn oorbellen die ik van de Sint kreeg in mijn schoen. Onix met poes. Zo schattig in een piepklein fluwelen zakje.

Geschreven door: Gerda Mijsbergh
04-12-2015

Heb vandaag het mooie armbandje met 9 poezen ontvangen, dank voor de snelle levering en, zoals steeds, de goed service!

Geschreven door: Mieke Maes
03-12-2015

Your post has been successfully sent. Thanks for post!

Bericht toevoegen