• 12 Katten armband

  Zware zilveren armband met 12 katten. Deze is verstelbaar tot 22 cm.

 • Cultivé Parel Collier

  Dit collier wordt hoog om de hals gedragen, de lengte is vanaf 40 cm. tot 42 cm. Wilt u een andere lengte, dan kunnen we hiervoor zorgen.

 • Kat met tros Amethist

  Het jonge katje wordt in evenwicht gehouden door zilveren kralen met Amethisten. De lengte van de hanger is 14 cm. De hanger hangt aan een fluwelen koord, die je op een voor jou prettige lengte kunt knopen.

 • Zilveren Egyptische Kat armband

  Deze zilveren armband is zeer gewild en past uitstekend bij de egyptische katring!

 • Collier met nieuwsgierig katje

  Collier van mosagaat afgewisseld met zilveren bollen

 • Gelukskatje onyx met zilver

  Gelukskatje onyx met zilver. De hanger kan worden geleverd met een suède koord van 80 cm of met een zilveren ketting.

Nieuw in onze winkel

Er zijn op dit moment geen nieuwe artikelen

Aanbiedingen

EXCLUSIEVE SIERADEN

Al deze exclusieve kattensieraden zijn door ons ontworpen of speciaal voor ons.

Ring egyptische kat

Onze zilversmeden werken met uiterste precisie en oog voor detail. Ze hebben al 15 jaar ervaring met onze collecties. We hebben gedurende al die jaren vele sieraden verstuurd tot ieders tevredenheid. We leveren met garantie in geschenkverpakking.

Catsinsilver Gastenboek

Door: Corina van Weert
Ik draag al vele jaren met veel plezier een ketting met 6 katten bedels eraan. Nu was laatst 1 bedel afgebroken. Ik stuurde een mail of ik een bedel los kon kopen. Stuur maar op zei Fred die kunnen we ook maken. Ik zeg oke en ik hoor wel wat het kost. Vandaag lag de herstelde bedel in de bus met een briefje erbij 'Rondje van het huis'. Is dat lief of niet ;-) Heel blij dat mijn ketting nu weer heel is.

13-07-2016
Door: Mireille
Vandaag heb ik voor me verjaardag een hangend katje met parels aan een ketting gekregen van me oma voor me 40e verjaardag hij is super leuk precies zoals op de foto. Echt een top site snelle levering kan iedereen deze site aan raden. Ga zeker binnen kort weer wat bestellen. Mireille

07-07-2016
Door: Alexandra
Snelle en goede service en prachtige sieraden met aandacht voor detail. Ik heb de mooie Egyptische kattenring enige tijd terug besteld, en vorige week een mooi, subtiel en origineel hangertje (kattenkopje in Maori-stijl). Ik ben er heel blij mee!

02-06-2016
Bekijk alle berichten