Let op, er kan momenteel niet besteld worden! We zijn de site aan het aanpassen en laten onze vaste klanten weten wanneer we er klaar mee zijn.
Attention ! Vous ne pouvez pas commander. Nous actualisons nos modèles et rafraîchissons le site.
 • Egyptische Kat Oorbellen Goud

  Deze gouden oorringen kunnen we aanbieden in 9 karaats goud met Engels keur waarborg. Vandaar de gunstige prijs.

 • 12 Katten armband

  Zware zilveren armband met 12 katten. Deze is verstelbaar tot 22 cm.

 • Gelukskatje onyx met zilver

  Gelukskatje onyx met zilver. De hanger kan worden geleverd met een suède koord van 80 cm of met een zilveren ketting.

 • Zilveren Egyptische Kat armband

  Deze zilveren armband is zeer gewild en past uitstekend bij de egyptische katring!

 • Kat met tros Amethist

  Het jonge katje wordt in evenwicht gehouden door zilveren kralen met Amethisten. De lengte van de hanger is 14 cm. De hanger hangt aan een fluwelen koord, die je op een voor jou prettige lengte kunt knopen.

EXCLUSIEVE SIERADEN

Al deze exclusieve kattensieraden zijn door ons ontworpen of speciaal voor ons.

Ring egyptische kat

Onze zilversmeden werken met uiterste precisie en oog voor detail. Ze hebben al 15 jaar ervaring met onze collecties. We hebben gedurende al die jaren vele sieraden verstuurd tot ieders tevredenheid. We leveren met garantie in geschenkverpakking.

Catsinsilver Gastenboek

Door: Cat Kersten
Deze week een zilveren kat ring besteld en hij is inderdaad nog leuker dan op de website; het kopje is heel mooi subtiel, echt vakwerk. Dank!

21-10-2016
Door: Corina van Weert
Ik draag al vele jaren met veel plezier een ketting met 6 katten bedels eraan. Nu was laatst 1 bedel afgebroken. Ik stuurde een mail of ik een bedel los kon kopen. Stuur maar op zei Fred die kunnen we ook maken. Ik zeg oke en ik hoor wel wat het kost. Vandaag lag de herstelde bedel in de bus met een briefje erbij 'Rondje van het huis'. Is dat lief of niet ;-) Heel blij dat mijn ketting nu weer heel is.

13-07-2016
Door: Mireille
Vandaag heb ik voor me verjaardag een hangend katje met parels aan een ketting gekregen van me oma voor me 40e verjaardag hij is super leuk precies zoals op de foto. Echt een top site snelle levering kan iedereen deze site aan raden. Ga zeker binnen kort weer wat bestellen. Mireille

07-07-2016
Bekijk alle berichten