Let op, er kan momenteel niet besteld worden! We zijn de site aan het aanpassen en laten onze vaste klanten weten wanneer we er klaar mee zijn.
Attention ! Vous ne pouvez pas commander. Nous actualisons nos modèles et rafraîchissons le site.

Mijn eerste bestelling

 

Voordat u een bestelling kunt plaatsen dient u zich eerst aan te melden. Dit is éénmalig, zodat u bij een eventuele volgende bestelling alleen hoeft in te loggen en geen persoonsgegevens meer hoeft in te vullen!

Na een 'klik' op 'bestel' ziet u uw artikel direct in de winkelwagen! Wanneer u klaar bent met winkelen klikt u vervolgens op 'afrekenen'. Automatisch verschijnt er een venster met het verzoek uw emailadres in te vullen indien u nog geen account heeft. Hierna verschijnt er een venster waar u uw gegevens en gewenste wachtwoord dient in te vullen. Vervolgens maakt u een keuze hoe u uw bestelling verstuurd wilt krijgen. Na deze keuze zijn er enkele betalingsmogelijkheden waaruit uw kunt kiezen. Als laatste klikt uw op 'ik bevestig mijn bestelling'.

U ontvangt meteen een email met de bevstiging van uw bestelling alsmede een email met uw persoonlijke inloggegevens.

 

Spam?

Het komt wel eens voor dat emails die automatisch worden verstuurd door uw provider als spam worden herkent. Kijkt u wanneer u niet meteen een email ontvangt in uw ' spam-inbox', wellicht treft u daar onze email aan. Indien dit niet het geval is, vragen wij u contact op te nemen: info@catsinsilver.com 

 

 

 

 

Ik heb al een account

Uw heeft al een account en uw wilt nog een bestelling plaatsen?

Op de site vind u rechtsboven de link 'Aanmelden'. Na deze aangeklikt te hebben kunt uw inloggen met uw emailadres en uw persoonlijke inlogcode die u bij uw eerste bestelling met een email heeft ontvangen.

Na ingelogd te hebben komt u direct in 'Mijn account'. Na een klik op 'Home' komt u op de site en kunt artikelen  bestellen door bij het gewenste artikel op 'bestel' te drukken. U hoeft nu verder geen gegevens, zoals adres etc in te vullen.

 

 

 

Wat kan ik nog meer met mijn account?

Bij uw account kunt u uw bestellingen bekijken en uw gegevens aanpassen. Maar nog veel leuker, u en uw vriend(en) kunnen met ons sponsorprogramma cadeaubonnen ontvangen! Lees hieronder hoe dit gaat.

 

 

 

Sponsorprogramma en cadeaubonnen.

Bij 'Mijn account' ziet uw ons sponsorprogramma staan. Als u hierop klikt kunt u de naam en het emailadres van uw vriend(en) invullen. Vervolgens klikt u op valideren. Uw vriend(en) ontvangt direct een email. Indien minstens één van uw vrienden tenminste 1 bestelling plaatst, dan ontvangt deze vriend een cadeaubon ter waarde van € 5,00 en u ontvangt tevens een cadeaubon ter waarde van € 5,00.